El grupo de investigadores británicos y estadounidenses reinterpretaron fósiles ya conocidos y analizaron los nuevos hallazgos. El estudio que se publica ahora en Science demuestra que los “filtradores masivos” (peces que tragan agua con la boca abierta y filtran la comida mientras que el agua escapa a través de rendijas en las agallas), vivieron hace entre 170 y 65 millones de años.


  • BROWSE / IN TIMELINE
  • BROWSE / IN General

COMMENTS / ONE COMMENT

Hola, això és un comentari.
Per a suprimir un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’entrada, allí tindreu l’opció d’editar-les o de suprimir-les.

Mr WordPress added these pithy words on febr. 18 10 at 17:06

SPEAK / ADD YOUR COMMENT
Comments are moderated.

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Return to Top

xxx

QUI SOM


Som una empresa de tecnologies digitals (d’aquí ens ve el [TIC]). Tenim molts defectes i alguna virtut. No ho sabem tot però, continuem aprenent. Ens agraden els reptes i sobretot barrejar conceptes (això que ara se'n diu hibridar coneixement). Posem certa distància a les etiquetes (2.0, nadius digitals…) i intentem aprofitar al màxim cada projecte per fer un pas més. Al despatx sol haver-hi música, ens esbargim tirant fotografies i comentant els llocs on ens agradaria anar.

AiguaCastellHortEsglésia TavèrnolesEmbalant i posta de solEmbalant  i descansantEmbalantEmbalantEmbalant